Kezdőlap  I  Kapcsolat  I  E-mail  I  Letöltések  I  Képgaléria  

 
 
 
EGYEDI BÚTOROK - klasszikus és modern... 
 

 Egyedi fa bútorok készítése az Ön igényeinek szerint. Legyen szó konyhabútorról, nappali bútorról, fürdőszoba bútorról, modern konyhabútorról és egyéb egyedi bútorokról mi megtervezzük és elkészítjük Önnek.

 Mint nyílászáróinknál, egyedi bútorainknál is nagy hangsúlyt helyezünk a minőségi gyártásra. Alapanyaginkat, vasalatainkat és egyéb kellékanyagainkat kizárólag minőségi  gyártóktól  szerezzük be. A jó alapanyag nemcsak esztétikus bútort eredményez, de nagyban megnöveli annak hasznos élettartamát és használhatóságát.
 

Tekintse meg képgalériánkat és amennyiben munkáink elnyerték tetszését keressen fel bennünk!

 

   
 
 

Időtálló megoldás!

A fa nyílászárók természetes anyagból készülnek, ezért sokkal közelebb érezzük magunkhoz, jó érzés tölt el bennünket a közelükben, a műanyag anyagokkal szemben. A faanyag minősége, számtalan formai és színezési lehetősége olyan tulajdonságok, melyek könnyedén teszik a nyílászárókat a lakások, épületek dekorációjává is egyben.

A fa nyílászáróknak nagy hagyománya van, történelme egészen az ókori birodalmakig nyúlik vissza. Volt tehát elég idő az anyag viselkedésének tanulmányozására, a forma- és időtállóság megfigyelésére. Napjainkban a fa nyílászárók hossztoldott, rétegragasztott anyagból készülnek, ezáltal kiküszöbölhető a fa vetemedése. A műanyag ajtókat és ablakokat mindössze a 20. század második felében kezdték el gyártani. Épp ezért hosszú távú viselkedésüket még nem volt mód megfigyelni, azt viszont tudjuk, hogy pár év alatt nagyban romlik az esztétikai hatása.

Forrás: MAGYAR ASZTALOS ÉS FAIPAR folyóirat - 2003/10

 
 
   

HŐSZIGETELT FA ABLAKOK - a ház díszei

Esztétikus és egyedi. Házának, lakásának formáját nagyban befolyásolja a nyílászáró formája, nem beszélve a hőszigetelésről ami ha nem megfelelő, fűtési időszakban súlyos kiadásokba kerülhet.
Mi időtálló megoldást kínálunk, természetes anyagból, fából.

 

   

BEJÁRATI AJTÓINK - stílusos védelem

A bejárati ajtó a ház központi helyét foglalja el; színével, formájával befolyásolja otthonunk stílusát, külső megjelenését.
Cégünk bejárati ajtói tág teret biztosítanak egyéni igényeinek megvalósítására. Kiváló minőségű és megjelenésű ajtóink biztonságot és igényességet sugároznak!
Természetesen egyedi kialakítású ajtókat is megvalósítunk!

   

BELTÉRI  AJTÓINK - a belső harmónia

A beltéri ajtó fontos alkotórésze otthonunknak. Nagymértékben hozzájárul  lakóterünk stílusához.  Nálunk nem csak néhány sztenderd modell közül választhat, hanem elképzelésének megfelelően készítjük el az Önnek legmegfelelőbbet.

   

EGYEDI BÚTOROK - klasszikus és modern...

Vállaljuk egyedi stílusú konyha- és szobabútorok készítését.
Legyen szó tömör fa, MDF, laminált lap, vagy egyéb más asztalosipari alapanyagról mi elkészítjük az Önnek megfelelő, időtálló bútort.

 
Színek és árnyalatok

Egyedi nyílászáróink felületkezelésére nagy hangsúlyt fektetünk. 2011 -ben elkészült, modern festőműhelyünk lehetővé teszi a pontos, precíz festék felhordást, valamint az esztétikus végterméket. Felületkezeléshez  ipari gyártók festékrendszereit használjuk, amik nem csak szép felületet hoznak létre, hanem több évtizeden keresztül védik a nyílászárót az időjárás viszontagságaitól.


Kilincsek, fogantyúk, vasalatok

A korszerű kilincseket, vasalatokat, zárakat az egyik legnagyobb gyártó a Roto Frank AG magyarországi vállalata szállítja. Az általunk használt Roto NT biztonsági vasalatok már résszellőző és hibás működésgátló funkcióval is rendelkeznek. Bejárati ajtóink 5 pontos biztonsági zárrendszerét a MABISZ elfogadja, de ezenkívül rendelhet ennél magasabb biztonsági szinttel ellátott nyílászárót is!


Üvegezés

Hőszigetelés, hangszige-telés, biztonság és esztétikum. Nyílászáróink üvegezését az ön igényeihez igazítjuk.  Kültéri nyílászáróink általában Low-E bevonatos, gáztöltetű, fokozott hőszigetelésű üvegezéssel kerülnek legyártásra, de ezenkívül választhat síküveget, katedrál-, biztonsági-, fényvédő-, zajvédő üvegezést is.


Minősítéseink

 
 
 

Fekete Ablak - Fekete Tibor asztalos mester

Cím: 8351 Sümegprága, Sarvaly utca 5.
Telefon/Fax: +36/87/352-738
Mobil: +36/20/365-1515

E-mail:
info@feketeablak.hu

 
 

Kapcsolat - megrendelés

 
 
 
 
Amennyiben oldalunkon megtalálta az Önnek megfelelő fa nyílászárót,  bútort kérjük   keressen fel bennünket telephelyünkön vagy hívja telefonszámaink valamelyikét.

 

NE FELEDJE, MI FORMÁT ADUNK HÁZÁNAK!    

COPYRIGHT © FEKETE ABLAK - FEKETE TIBOR ASZTALOS MESTER

FŐOLDAL


HŐSZIGETELT FA ABLAKOK


BEJÁRATI AJTÓK - BELTÉRI  AJTÓK


EGYEDI FA BÚTOROK


KÉPGALÉRIA - REFERENCIA MUNKÁINK KÉPEKBEN