Kezdőlap  I  Kapcsolat  I  E-mail  I  Letöltések  I  Képgaléria  I  Pályázataink

 
 
 

  Cégtörténet

 

Magánvállalkozásunkat 1985-ben alapítottuk a Sümeg mellett 4 km-re fekvő Sümegprágán. Termékeink zömét a kezdetektől az egyéni elvárásoknak és magas minőségi követelményeknek megfelelően gyártjuk. Fő profilunk a hőszigetelt ablakok,  bejárati és beltéri ajtók gyártása.
 

A folyamatos szakmai továbbképzések (konferenciák, kiállítások), illetve nyugat európai szintű műszaki felszereltségünk bővítése során termékeink egyre jobbá és nevesebbé váltak. Ehhez nagyban hozzájárulnak, jól képzett fiatal alkalmazottjaink. Beszállítóinkat az évek során minőségi szempontok szerint választottuk ki  annak érdekében, hogy megrendelőink érezhessék az apró részletekben rejlő minőséget.
  A nyílászárók alapanyagául minden esetben többszörösen rétegragasztott, 1. osztályú hossztoldott, vagy toldásmentes lucfenyő, borovifenyő, vagy akár tölgy fafajok szolgálnak. A vasalat tekintetében is a már régóta bizonyító ROTO vasalatokat használjuk vevőink és leginkább a saját magunk megelégedettségére. Nagy hangsúlyt fektetünk a megfelelő hőszigetelő képességű üvegezésre, az időtálló  esztétikus felületkezelésre.

  Ha modern, megbízható, dekoratív és minőségi nyílászárót szeretne, válassza az
EXLUSIVE nyílászáróinkat! A szárnytakaróval megduplázhatja a felületkezelés élettartamát!  

 Amennyiben úgy érzi, hogy az Ön elképzelése nincs a
galériában, úgy ez esetben is forduljon hozzánk bizalommal, hisz nálunk minden termék egyedi!
 

Tisztelettel: Fekete Tibor asztalos mester

 
  
 
   

HŐSZIGETELT FA ABLAKOK - a ház díszei

Esztétikus és egyedi. Házának, lakásának formáját nagyban befolyásolja a nyílászáró formája, nem beszélve a hőszigetelésről ami ha nem megfelelő, fűtési időszakban súlyos kiadásokba kerülhet.
Mi időtálló megoldást kínálunk, természetes anyagból, fából.

 

   

BEJÁRATI AJTÓINK - stílusos védelem

A bejárati ajtó a ház központi helyét foglalja el; színével, formájával befolyásolja otthonunk stílusát, külső megjelenését.
Cégünk bejárati ajtói tág teret biztosítanak egyéni igényeinek megvalósítására. Kiváló minőségű és megjelenésű ajtóink biztonságot és igényességet sugároznak!
Természetesen egyedi kialakítású ajtókat is megvalósítunk!

   

BELTÉRI  AJTÓINK - a belső harmónia

A beltéri ajtó fontos alkotórésze otthonunknak. Nagymértékben hozzájárul  lakóterünk stílusához.  Nálunk nem csak néhány sztenderd modell közül választhat, hanem elképzelésének megfelelően készítjük el az Önnek legmegfelelőbbet.

   

EGYEDI BÚTOROK - klasszikus és modern...

Vállaljuk egyedi stílusú konyha- és szobabútorok készítését.
Legyen szó tömör fa, MDF, laminált lap, vagy egyéb más asztalosipari alapanyagról mi elkészítjük az Önnek megfelelő, időtálló bútort.

 

Színek és árnyalatok

Egyedi nyílászáróink felületkezelésére nagy hangsúlyt fektetünk. 2011 -ben elkészült, modern festőműhelyünk lehetővé teszi a pontos, precíz festék felhordást, valamint az esztétikus végterméket. Felületkezeléshez  ipari gyártók festékrendszereit használjuk, amik nem csak szép felületet hoznak létre, hanem több évtizeden keresztül védik a nyílászárót az időjárás viszontagságaitól.


Kilincsek, fogantyúk, vasalatok

A korszerű kilincseket, vasalatokat, zárakat az egyik legnagyobb gyártó a Roto Frank AG magyarországi vállalata szállítja. Az általunk használt Roto NT biztonsági vasalatok már résszellőző és hibás működésgátló funkcióval is rendelkeznek. Bejárati ajtóink 5 pontos biztonsági zárrendszerét a MABISZ elfogadja, de ezenkívül rendelhet ennél magasabb biztonsági szinttel ellátott nyílászárót is!


Üvegezés

Hőszigetelés, hangszige-telés, biztonság és esztétikum. Nyílászáróink üvegezését az ön igényeihez igazítjuk.  Kültéri nyílászáróink általában Low-E bevonatos, gáztöltetű, fokozott hőszigetelésű üvegezéssel kerülnek legyártásra, de ezenkívül választhat síküveget, katedrál-, biztonsági-, fényvédő-, zajvédő üvegezést is.


 

Minősítéseink
 
 
 

Fekete Ablak - Fekete Tibor asztalos mester

Cím: 8351 Sümegprága, Sarvaly utca 5.
Telefon/Fax: +36/87/352-738
Mobil: +36/20/365-1515

E-mail:
info@feketeablak.hu

 
 

 

 

 
 
Amennyiben oldalunkon megtalálta az Önnek megfelelő fa nyílászárót,  bútort kérjük   keressen fel bennünket telephelyünkön vagy hívja telefonszámaink valamelyikét.

 

NE FELEDJE, MI FORMÁT ADUNK HÁZÁNAK!    

COPYRIGHT © FEKETE ABLAK - FEKETE TIBOR ASZTALOS MESTER

FŐOLDAL


HŐSZIGETELT FA ABLAKOK


BEJÁRATI AJTÓK - BELTÉRI  AJTÓK


EGYEDI FA BÚTOROK


KÉPGALÉRIA - REFERENCIA MUNKÁINK KÉPEKBEN