Aniella jósnő weboldala

 

 

 
   

Kezdőlap  I  Kapcsolat  I  E-mail  I  Letöltések  I  Képgaléria  

 
 
 

SZÍNEK ÉS ÁRNYALATOK - favédelem  stílusosan

Egyedi nyílászáróink felületkezelésére nagy hangsúlyt fektetünk. 2011 -ben elkészült, modern festőműhelyünk lehetővé teszi a pontos, precíz festék felhordást, valamint az esztétikus végterméket. Felületkezeléshez  minőségi, ipari  festékrendszereket használunk, amik nem csak szép felületet hoznak létre, hanem több évtizeden keresztül védik a nyílászárót az időjárás viszontagságaitól.

Felületkezelés

 

.Megóvja fa nyílászáróit a

  • Káros mechanizmusoktól - kisebb ütődések, csapadék stb

  • Védelmet nyújt a fát támadó gombák ellen

  • Szép, foltmentes felületet biztosít

 

Felületkezelés lépései:

- Első felületkezelési lépésként a nyílászárót  gombaölő szálkötő alapozóval kezeljük, ez védi meg a fát a károsítóktól, valamint a víz és pára okozta elszinteződéstől.
 

- Második lépés a színes pácba merítés - itt kapja meg az alapszínt a nyílászáró.

 

 

 
 

Időtálló megoldás!

A fa nyílászárók természetes anyagból készülnek, ezért sokkal közelebb érezzük magunkhoz, jó érzés tölt el bennünket a közelükben, a műanyag anyagokkal szemben. A faanyag minősége, számtalan formai és színezési lehetősége olyan tulajdonságok, melyek könnyedén teszik a nyílászárókat a lakások, épületek dekorációjává is egyben.

A fa nyílászáróknak nagy hagyománya van, történelme egészen az ókori birodalmakig nyúlik vissza. Volt tehát elég idő az anyag viselkedésének tanulmányozására, a forma- és időtállóság megfigyelésére. Napjainkban a fa nyílászárók hossztoldott, rétegragasztott anyagból készülnek, ezáltal kiküszöbölhető a fa vetemedése. A műanyag ajtókat és ablakokat mindössze a 20. század második felében kezdték el gyártani. Épp ezért hosszú távú viselkedésüket még nem volt mód megfigyelni, azt viszont tudjuk, hogy pár év alatt nagyban romlik az esztétikai hatása.

Forrás: MAGYAR ASZTALOS ÉS FAIPAR folyóirat - 2003/10

 
 

- Harmadik lépéskor ugyancsak merítéssel az egész nyílászárót "becsomagoljuk" egy átlátszó védőburokba. Ez a réteg adja a sima tapintását a fa felületnek.

 

- Negyedik, utolsó lépésnél nagynyomású festékszóró pisztollyal hordjuk fel a közel 03, mm vastag UV álló fedőréteget.


A fa nyílászárók állagának a szépségének megőrzése érdekében  ápolókészletet ajánlunk.

Ezzel a speciális ápolószerrel meghosszabbíthatja a felújítási időközöket. A csomagban található regeneráló szer sérülés nélkül tisztítja a fa felületét, a balzsam pedig megvédi azt az időjárás viszontagságaitól, valamint az enyhe felületi sérüléseket, kisebb karcolásokat is eltünteti.
 

Standard színárnyalatok (Színminták telephelyünkön személyesen megtekinthetőek)

 
F1   F2
     
 
F3   F4
     
 
F5   F6
     
 
F7   F8
     
   
 

F9

 
     

A fenti színárnyalatokon kívül egyedi színeket is kevertetünk! 

 
Színek és árnyalatok

Egyedi nyílászáróink felületkezelésére nagy hangsúlyt fektetünk. 2011 -ben elkészült, modern festőműhelyünk lehetővé teszi a pontos, precíz festék felhordást, valamint az esztétikus végterméket. Felületkezeléshez  ipari gyártók festékrendszereit használjuk, amik nem csak szép felületet hoznak létre, hanem több évtizeden keresztül védik a nyílászárót az időjárás viszontagságaitól.


Kilincsek, fogantyúk, vasalatok

A korszerű kilincseket, vasalatokat, zárakat az egyik legnagyobb gyártó a Roto Frank AG magyarországi vállalata szállítja. Az általunk használt Roto NT biztonsági vasalatok már résszellőző és hibás működésgátló funkcióval is rendelkeznek. Bejárati ajtóink 5 pontos biztonsági zárrendszerét a MABISZ elfogadja, de ezenkívül rendelhet ennél magasabb biztonsági szinttel ellátott nyílászárót is!


Üvegezés

Hőszigetelés, hangszige-telés, biztonság és esztétikum. Nyílászáróink üvegezését az ön igényeihez igazítjuk.  Kültéri nyílászáróink általában Low-E bevonatos, gáztöltetű, fokozott hőszigetelésű üvegezéssel kerülnek legyártásra, de ezenkívül választhat síküveget, katedrál-, biztonsági-, fényvédő-, zajvédő üvegezést is.


Minősítéseink

 
 
 

Fekete Ablak - Fekete Tibor asztalos mester

Cím: 8351 Sümegprága, Sarvaly utca 5.
Telefon/Fax: +36/87/352-738
Mobil: +36/20/365-1515

E-mail:
info@feketeablak.hu

 
 

Kapcsolat - megrendelés

 

 

 
 
Amennyiben oldalunkon megtalálta az Önnek megfelelő fa nyílászárót,  bútort kérjük   keressen fel bennünket telephelyünkön vagy hívja telefonszámaink valamelyikét.

 

Ne feledje, MI FORMÁT ADUNK HÁZÁNAK!    

COPYRIGHT © FEKETE ABLAK - FEKETE TIBOR ASZTALOS MESTER

FŐOLDAL


HŐSZIGETELT FA ABLAKOK


BEJÁRATI AJTÓK - BELTÉRI  AJTÓK


EGYEDI FA BÚTOROK


KÉPGALÉRIA - REFERENCIA MUNKÁINK KÉPEKBEN